Kurs

  

Kjære kunder

Vi har fått brev fra Helsedirektoratet og kan per i dag ikke levere Opalescence Boost, Endo og Quick. Norske myndigheter tillater ikke bruk av blekematerialer som er CE-merket iht. medical device, kun cosmetic device, da faller disse tre produktene ut. Norske myndigheter tillater ikke bruk av materialer som inneholder mer enn 6 % vannstoff. Tannlegeforeningen har iht. Ultradent ikke blitt kontaktet i denne saken, ei heller informert.

Har du noen av disse materialene liggende/lagret på din klinikk, ber vi om at de returneres til NOD AS. Ta kontakt med oss på tlf. 22 76 01 40 eller e-post: informasjon@norskorthoform.no

Vi beklager eventuelle problemer dette kan medføre mht. behandling av pasienter, og håper vi får en løsning i nær fremtid.

Nordental 2016

Vi ønsker å takke alle som kom innom oss på Nordental til en hyggelig prat og handel.

White Dental Beauty

En ny generasjon tannblekemiddel! White Dental Beauty kan vise til 8 års klinisk dokumentasjon og er det eneste blekemiddelet som inneholder det patenterte NOVON.

Les mer

Ceramir® krone & bro sement

- med regenerative egenskaper

Doxa har gjennom 25 år utviklet et helt nytt og unikt sementeringsmateriale. Ceramir er en av få produkter på markedet som er bioaktivt med regenerative egenskaper.

Les mer

30 år med BISCO

BRINGING SCIENCE TO THE ART OF DENTISTRY™

Vi feirer 85 år i bransjen, og 30 år med Bisco.

Se video

Nordental 2015 29.-31. oktober

Vi er i full gang med å forberede Nordental 2015, og vårt 85 års-jubileum, som også skal markeres. Vi får "ekspert panel" på vår stand i år, rekordmange tannleger fra både inn- og utland står klar til å svare på spørsmål og gi gode råd. Vi gleder oss til å vise frem vår helt nye stand, og "feire" litt med dere.

Les mer

Tips & Løsninger Nordental 2015

Vi er i full gang med å forberede årets store dentale begivenhet. Fra 29.-31. oktober vil det syde av tannhelsepersonell i Lillestrøm, 3 dager til ende, på jakt etter nyheter, kunnskap og gode tilbud. I denne utgaven av Tips & Løsninger kan du orientere deg litt om det som skjer hos oss under disse dagene.

Les mer

Forelesning og hands-on med tannlege Finn André Hammer

Vi viser deg hvordan du kan jobbe med Renamel kompositt materialer, og vi gir deg en innføring i og oversikt over alle mulighetene disse materialene gir, og hva som skiller disse fra andre kompositter.

Les mer

Utdannelsesstipend fra Norsk Orthoform Depot AS

Etterhvert fikk jeg lyst til å utvikle mine kunnskaper i denne nisjebransjen. Da bestemte jeg meg for å søke om utdannelsesstipend fra Norsk Orthoform Depot AS.

Les mer

Invitasjon til forelesning med
Dr. Jack D Griffin

Let’s Stick Together. Efficiency in tooth restoration. Simplifying all restorations with the most successful aesthetic materials EVER.

Les mer

Opalescence blekehefte og pasientinformasjon

Her er vårt nye blekehefte med ny og oppdatert informasjon innen forskning og ny EU-lovgivning. Vi har også laget nye brosjyrer til pasientene i.h.t. nye EU-regler. Blekeheftet vil også bli sendt ut per post til alle våre kunder. Pasientinformasjon får du ved kjøp av Opalescence blekematerialer og tannkrem.

Vi inviterer til kurs i tannbleking

Foreleser tannpleier Magdalena Blomqvist har 23 års erfaring med tannblekebehandling og er en verdsatt foreleser i hele Skandinavia. Hun tar for seg ulike teknikker og seneste forskning innen blekebehandling. Invitasjon her

Til deg som bruker Norsk Helsenett:

Siden de har noen av de strengeste spamfiltrene som finnes så vil mailer fra oss og vårt program Mamut/Visma nesten garantert bli stoppet i spamfilteret Deres.

Det er ingen innstilling hos oss som kan "lure" seg forbi så det betyr at det blir problemer med e-poster og bestillinger i vår nettbutikk. Dessverre er det ingenting vi kan gjøre med dette, det må evt. Norsk Helsenett løse.

   

Kurs og Hands-On
med Dr. Nasser Barghi

Nordental 2012 den 11.-13. oktober

I denne T&L Nordental-utgaven finner du noen av de nyhetene og kampanjene som vi vil ha på Nordental messen.

Kom innom til en hyggelig prat og handel på stand B03-06 og B04-06. Vi gir alle “studentpris” på Surgitel luper ved bestilling under messen. Kampanjepris på lys om du kjøper det samtidig med lupe, og vi spanderer den nye Opalescence tannkremem med vaniljesmak til alle som handler på messen.

Les mer

Tips & Løsninger nr. 5 - 2012

I denne utgaven av T&L viser vi deg noen av ”høstens” nyheter. Flere spennende ting og nyheter presenteres på Nordental 2012.

Last ned pdf

   

Kurs og Hands-On
med Dr. Nasser Barghi

"36 tannleger var så heldige å komme med på ”Hands-On” kurs med Professor Nasser Barghi fra San Antonio Dental School, Texas. Norsk Orthoform Depot stilte med sine ypperlige kurslokaler, et utvalg materialer og instrumenter; tips og råd fra sine ansatte til alle deltagende tannleger. Et svært praktisk og oversiktlig kurs som anbefales på det sterkeste!"

Tannlege MNTF, Henning Myhre, Larvik fra ”Hands-On” kurs, med Prof. N. Barghi, 03.12.2011.

NOD inviterer til kurs i tannbleking

Blekekurs med Magdalena Blomqvist i NOD’s kurslokaler
31. oktober kl 15.00-19.00. Husk gipsmodell!

Les mer

Forelesning med Prof Dr Nasser Barghi

Bonded Ceramic Restorations - Advancing from good to excellent, presented by Dr. Nasser Barghi, a leading teacher & clinician of Aesthetic Dentistry.

Les mer

Aktuelt nr. 2 - 2010

Vi i NOD har gleden av å presentere et nytt Aktuelt med glade 80-års-kampanjer, tilbud og nyheter. Vi takker for all oppmerksomhet rundt vårt jubileum, vi tar fatt på nye 10 år og gleder oss til et fortsatt godt samarbeide med vår kunder. Vi ønsker deg og dine en riktig fin førjulstid.

Last ned Aktuelt her

2 nye legeringer fra Argen

nyhet1    nyhet2

Se flere produkter her

Vinnerne av tur til Chicago Midwinter Meeting på Nordental ble:
- Student Julie Wilberg, UiO og
- Tannlege Unni Bialk, MNTF, Oslo

Svarene på konkurransen var:
- Opalescence inneholder 20 % vann
- Ergonomi er fordelen ved å bruke Flm (flip up luper) kontra TTL luper (innfreste luper i glass)

Vinner av tur til Chicago Midwinter Meeting på Fagsamlingen for tannteknikere ble:
Tanntekniker Rune Kristiansen, Åsane Dental, Bergen

Svaret på konkurransen var:
1730 solgte Triton SL i Norge

Vi gratulerer vinnerne og gleder oss til reisen!

Fagsamling 2010 på Quality Hotel 33

Vi ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen til vår stand på NTTFs Fagsamling på Quality Hotel 33, 1.–2. oktober. Vi feirer 80 år med kampanjer og flotte gaver til alle som handler. Kom innom til en hyggelig prat og handel! Hilsen alle oss i Norsk Orthoform Depot A/S

PS! Vinn tur til Chicago Midwinter Meeting.

Triton SLA

Two Striper referanseguide

Two Striper – en unik diamant med høy avvirkningshastighet, lang levetid og bedre økonomi. Two-Striper skiller seg klart fra andre diamanter.

Last ned pdf

Forskning - EndoREZ

En studie gjennomført nylig på Nordisk Institutt har sammenliknet graden av giftstoffer i materialer.

Les mer

Vinnere av tur til USA

Vi har trukket ut to vinnere av vår konkurranse, og de heldige er:
Tea Samulsen og Christer Dambakken. Gratulerer!

Z-Prime™ plus

Zirkonia-Alumina-metall Primer. En singel flaske primer som øker bondingverdiene betydelig mellom indirekte restaureringer og komposittbaserte materialer. Z-Prime plus behandler overflaten på Zirkoniarestaureringer slik at forbindelsen til vann utestenges.

Les mer

Optident Trueshade

Sitat: “The Optident Trueshade is an excellent way to control the lighting environment while taking a shade. It also provides magnification through the viewing window that allows better visual resolution of the various zones of color present in a natural tooth. It is especially useful in a multi- operatory office where it is practically impossible to control lighting conditions for taking a shade”. Ed McLaren

Les om trueshade

Aurium Euro

Aurium Euro er et av våre mest solgte legeringer. Aurium Euro passer til alle kjente porselensmasser med en utvidelseskoeffisient på 14,4. Med en egenvekt på 12,8 kan du gjøre store besparelser i tillegg til at Aurium Euro i utgangspunktet er ett nokså rimelig metall. Aurium Euro egner seg utmerket  implantatarbeider. Lyst oksydlag gir bedre fargekontroll. Lett å bearbeide, flyter godt. Ingen sorte prikker. Se oversikt over våre metaller og les mer om Aurium Euro.

Mastodontballet 2009

Norsk Orthoform Depot A/S har i år støttet Mastodontballet i 2009. Det ble et fantastisk og vellykket arrangement. Se mer her.

Chicago Midwinter Meeting

Klikk her for å se bilder.

Kampanje for tannteknikere

CCI Reality

5-stjerners produkter:

Quad-Tray Xtreme Dual Arch Impression Trays, Template, D-Fine Double Diamond Polishers

4-stjerners produkter:

Dr. Ronald Jordan Composite Instrument Series, Affinity Impression Material, Affinity Quick Bite Bite Registration Material, Affinity Crystal Clear Matrix Material, Groovy Polishing Brushes, Cling2 Temporary Cement, TempTrays, TempGlaze, Symmetry Facial Plane Relator, TrueGrip, Contoured Wood Wedges

Videopresentasjoner

Katalog

TwoStriper

Diamant med høy avvirkningshastighet, lang levetid og bedre økonomi

Tip of the month fra Cosmedent

Polishing Ceramics

Achieve a beautiful final polish that lasts long-term

Copyright © 2009 Norsk Orthoform Depot AS - Tvetenveien 158 - 0671 Oslo - Postboks 95 - 0617 Oslo
Design: thoresen grafisk as
Telefon: 22 76 01 40 - Telefaks: 22 26 02 30 - E-post: informasjon@norskorthoform.no