Kurs

  

Generell informasjon om Opalescence bleking

En konservativ behandling for hvitere tenner

En stor del av Europas tannleger markedsfører i dag tannbleking til sine pasienter med mørke misfargede tenner. Opalescence tannbleking er en konservativ behandling og gir ingen skader.

En sikker behandling!

D.D.S., Ph.D. Yiming Li ved universitetet i Indiana har utført langtidsstudier med Opalescence på hamster, daglig behandling i 6 måneder. Forskningen viser at det ikke finnes noen risiko ved å bleke tennene med Opalescence om man følger bruksanvisningen.

Opalescence inneholder 20 % vann

Ultradent bryr seg om pasientenes tenner. Vanninnholdet er av stor betydning. Uten vann får man en stor uttørking av emaljen, som kortsiktig gir hvitere tenner, men er negativt for emaljen. Et av Dr. Dan Fischers patent er det høye vanninnholdet i Opalescence. Blekeskinnens utforming med reservoarer er et annet. Reservoarene gir et raskere resultat, samt minimerer sensibilitet.

Et materiale for natt- eller dagbleking

Med Opalescence kan du bleke natt- eller dag tid. Dette bestemmes sammen med din tannlege/tannpleier. Ved nattbleking er behandlingen raskere enn ved dagbleking.

Hvorfor Opalescence tannkrem?

Opalescence tannkrem er lavtslipende. Den inneholder stoffer som løser ut fargepigmentene fra emaljen. Alle studier ved universitetet i Indiana viser til at tennene opptar opptil 4.5 ganger mer fluor enn noen annen tannkrem. Alle kan bruke tannkremen hver dag. Vi anbefaler de som har blekt sine tenner å bruke Opalescence tannkrem, så varer blekingen i mange år. Meget bra til deg som trenger ekstra fluortilskudd.

Oppfyller loven. 

Opalescence tannblekingsmateriale oppfyller det medisinsktekniske lovverket (klasse II a). Länsrätten i Uppsala avslo Läkemedelsverkets forsøk på å stoppe Opalescence blekemateriale, sertifisert CE-0044, da den oppfyller lovverket. Ingen lands ansvarlige myndigheter har kunnet vise til at Opalescence blekemateriale er helsefarlig.

Katalog

TwoStriper

Diamant med hy avvirkningshastighet, lang levetid og bedre økonomi

Tip of the month fra Cosmedent

Polishing Ceramics

Achieve a beautiful final polish that lasts long-term

Copyright 2009 Norsk Orthoform Depot AS - Tvetenveien 158 - 0671 Oslo - Postboks 95 - 0617 Oslo
Design: thoresen grafisk as
Telefon: 22 76 01 40 - Telefaks: 22 26 02 30 - E-post: informasjon@norskorthoform.no