Stevenson Ring

Matrisesystem
Stevenson Sectional Matrix ring er laget av super elastisk nikkel titan. Gir økt styrke og holdbarhet og vil ikke ekspandere over tid. De v-formede bena er laget av plast, forsterket med glass - fiber som gir eksepsjonell retraksjon! Den vil ikke kollapse inn i store kaviteter selv når kuspen mangler. Den unike formen utfyller kilen, i stedet for å være i veien. Vinkelen på ringen er
endret for å gjøre det lettere å utføre flere restaureringer samtidig. Universal Stevenson Ring (grønn) kan brukes til multiple restaureringer og kan også settes over hverandre. Narrow Stevenson Ring (gul) er utviklet for optimal separasjon på mindre tenner.

Viktig informasjon
Ved bruk av flere ringer settes ringen først mesialt, så distalt.

Dette uttaler en av dine kollegaer
I over 15 år har jeg hatt gleden av å bruke seksjonsmatriser på godt over halvparten av klasse II fyllinger i min praxis. Det begynte med de originale Palodent Bi-Tine ringene, som ble funnet opp av tannlege Alvin Meyer i 1986, via Garrison Composi-tight rings, Danville Contact Wedge, Triodent V og V-3 (som for øvrig solgte seg til Dentsply/Caulk og bærer navnet Palodent Plus). Men utviklingen går videre og endelig kunne jeg begynne å bruke Stevenson Dental Research sine SMS – Sectional Matrix System som er det beste systemet på markedet i dag. Hvis du som tannlege enda ikke har prøvd seksjonsmatriser, hvorfor ikke begynne med det beste?

x